وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته نساجی : کاربرد آنزیم لاکاز در رنگبری پاب رنگرزی

 
تاریخ: 08-11-99
نویسنده: نویسنده محمدی
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته نساجی : کاربرد آنزیم لاکاز در رنگبری پاب رنگرزی

:
تصور می شد قارچ های سفید پوسیده موثرترین میکروب های نابود کننده لیگنین در طبیعت
باشند ،آنها شامل انواع اکسید و احیا کننده برون سلولی مانند لاکاز پر اکسید و اکسید های که
پر اکسید هیدروژن تولید می کنند ،می شوند . این آنزیم ها در نابود سازی لیگنین دخیل هستند
، ولی مانند دیگر ترکیبات سخت آروماتیک باعث معضلات زیت محیطی نیز می شوند . هر دو
لاکاز و پر اکسیداز می توانند اکسیداسیون یک الکترونی واحد های لیگنین آروماتیک را کاتالیز
کنند که باعث واکنش های غیر آنزیمی متعدد می شود . پر اکسیداز ها بالاترین توانایی بالقوه

پروژه دانشگاهی

 

احیا را دارند ، قادرند مستقیما اکسیداسیون ترکیبات غیر فنولی را کاتالیز کنند . با این حال ،کار
برد اکسیژن توسط لاکاز ،این آنزیم را برای کاربرد های صنعتی و زیست محیطی کارآمد می سازد .
لاکاز یک آنزیم ترشح یک آنزیم را برای کاربرد های صنعتی و زیست محیطی کار آمد می سازد .
لاکاز یک آنزیم ترشح شده توسط اکثر باسیدومیسیتهای نابو کننده لیگنین است و یک آنزیم ضروری
برای نابود سازی لیگنین در قارچ های بدون پراکسیداز گزارش شده است . این آنزیم ضروری برای
نابود سازی لیگنین در قارچ های بدون پر اکسیداز گزارش شده است . این آنزیم اکسیداسیون تعداد
زیادی از ترکیبات فنلی و آروماتیک را کاتالیز می کند ، ولی بستر ان به ترکیبات غیر فنلی در حضور
ترکیبات جرم مولکولی پایین به عنوان واسطه گسترش یافته است .
صنعت نساجی تاکنون حریص ترین کاربر رنگینه های مصنوعی بوده که نیاز به محلول های کارامد
اکولوژیکی برای رنگبری پساب آن بوده است . برای غلبه بر این معضلات و به حساب آور دن ویژگی
بستر قارچ سفید پوشیده برای نابود سازی ترکیبات آروماتیک ،این قارچ و آنزیم های لیگنولیتیک آنها
برای کاربرد بالقوه شان درتصفیه پساب نساجی بررسی می شوند . اکثریت مطالعات با لاکاز ها در اصل
با آنزیم های ترشح شده توسط باسیدومیسیتها انجام شده که توضیح انها گزارش شده است .


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه کارشناسی ارشد رشته نساجی : بررسی آخرین دستاوردهای مربوط به مقاومت کالا در برابر گرد و غبارپایان نامه کارشناسی ارشد رشته نساجی: بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت »